Pe, 06/19/2015 - 15:57 By Jari Mäkinen

Tänään on kaksinkertainen syy sanoa TGIF – onneksi on perjantai – koska paitsi että on perjantai, on myös juhannus.

Siksi kannattaa ottaa mukava asento ja katso alalla oleva Metal Hammer -sivuston julkaisema video, missä ESAn Rosetta-komeettalennon päätutkija Matt Taylor kertoo paitsi huimasta matkasta omituisen komeetan luokse ja sen tutkimisesta, niin myös itsestään. Ja tatuoinneistaan. 

Matt on todella raju tyyppi monessa mielessä: hän on paitsi täyspäinen tutkija ja kovan luokan nörtti, niin myös 100% metallimies ja tatuointifani. Häntä rockimpaa tutkijaa tuskin on.

Hän on se, joka meni laittamaan päälleen paidan, missä oli alaston nainen, ja sai siitä vihat niskoilleen. Vähän aikaa paidat olivat perinteisempiä ja Matt esiintyi hieman rauhallisemmin, mutta nyt meno on taas päällä ja hän on myös palannut takaisin värikkääseen pukeutumistyyliinsä (tosin ilman pin-up -tyttöjen kuvia).

Enemmän asiaa Mattista ja Rosettasta on viime syyskuussa tekemässämme haastattelussa, ja monissa Rosetta-jutuissamme, mutta kenties nyt jussina kannattaa vain katsoa alla oleva video ja heittäytyä Rosettan, rockin ja tatskojen maailmaan.

Hyvää juhannusta!

Muuten: video on tehty ennen jo viime vuoden puolella, mutta muuten edelleen täyttä asiaa (ja musaa). Paras tapa seurata Mattin tekemisiä on twitter: siellä hän on @mggtTaylor.